Voluntariat

El teu temps val molt

Ajuda'ns a millorar vides i pacificar entorns

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU vol ser un agent de generació de convivencia i pau, de transformació social i de progrés, impulsant accions que generin impacte social transformador i que consolidin una entitat i un projecte que ha de ser socialment perdurable i econòmicament sostenible.

Vols fer una mentoria?

Dins del treball del projecte vital que s’esdevé durant el quart any del Programa Vitamina, el mentoratge és una eina clau per a la capacitació dels i les joves. Les facilitadores del Programa Vitamina emparellen cada jove amb una persona voluntària que realitza una mentoria del projecte vital del jove. S’estableixen relacions específiques de confiança i qualitat que ajuden a la o el jove a plantejar-se què vol fer en el futur i com pot fer per aconseguir-ho.

 

Vols guiar una focalització?

En la dinàmica de l’espai d’harmonia i diàleg Ésser en Pau és molt important comptar amb un primer moment “d’estiraments emocionals”, un moment de focalització a través d’una breu meditació per aconseguir que els i les participants arribin al moment d’escolta i intercanvi d’experiències amb un estat d’ànim propici.

 

Vols fer de monitor al VITACAMPUS?

El Programa Vitamina ofereix als joves participants un campus d’estius de 5 dies on posar en práctica de forma lúdica tot l’aprés al llarg de l’any i necessitem persones amb ganes d’acompanyar les persones participants al costat del nostre equip de monitoratge.

 

Vols fer el resum final de l’Eep?

Per concloure cada sessió de l’Ésser en Pau ens cal algú capaç de donar un resum estructurat del que s’ha compartit durant la sessió. Integrant en un relat comú totes les experiències compartides per tal de donar un sentit comunitari a l’experiència.

 

Suma't a la nostra ona de pau

    Vols saber a què destinem els recursos i com ens financem?

    T’animem a conèixer més detalls a la pàgina de Transparència