La Fundació “La Caixa” recolza, un any més, el programa Vitamina

El programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha tornat a rebre aquest any 2023 el suport la Fundació “La Caixa” per empoderar joves de barris en risc d’exclusió de Catalunya i esdevenir líders ètics i motors de transformació social dels seus entorns. El programa Vitamina de la Fundació Carta […]

El programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha tornat a rebre aquest any 2023 el suport la Fundació “La Caixa” per empoderar joves de barris en risc d’exclusió de Catalunya i esdevenir líders ètics i motors de transformació social dels seus entorns.

El programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha tornat a rebre el suport la Fundació “La Caixa” per empoderar joves de barris en risc d’exclusió de la ciutat per esdevenir líders ètics i motors de transformació social dels seus entorns en la seva Convocatòria d’Ajuts Socials 2022, per a desenvolpuar durant l’any 2023. Aquesta convocatòria té com a finalitat col·laborar amb entitats socials que desenvolupen els seus projectes a Catalunya per a impulsar iniciatives dirigides especialment a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i l’objectiu de la qual és millorar la seva qualitat de vida i fomentar la igualtat d’oportunitats.

La Fundació “La Caixa” pretén visibilitzar i dotar de recursos a les millors iniciatives socials amb col.lectius vulnerables que es duen a terme a Catalunya. La Fundació “La Caixa” reconeix el poder de transformació social inherent al programa Vitamina. Aquest programa és una formació vivencial de 4 anys de durada, dirigida a joves d’entre 13 i 17 anys.

A Catalunya la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU treballa amb 9 grups amb 95 integrants en total, a més de les seves respectives famílies. Aquests nois i noies reben una formació pràctica per convertir-se en líders positius de la seva comunitat i eines de transformació social. Aquest és el 8è any en que el programa Vitamina treballa amb la joventut de Sant Adrià dels Besòs, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona i Cambrils i durant aquests anys sempre ha comptat amb el suport de La Fundació “La Caixa” , convertint-se en una mútua relació de reconeixement i confiança.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU és una entitat que treballa a favor de la Pau, oferint propostes concretes que contribueixin a edificar la pau, proposant respostes a conflictes socials i desenvolupant oportunitats per a enfortir la convivència pacífica entre persones i comunitats. Fundada l’any 2002 a Barcelona, la Fundació compta amb el programa Vitamina com a colofó del seu projecte d’acció social transformadora a favor de la pau dins la nostra societat. Enguany les i els joves de tercer any del programa Vitamina realitzaran projectes de Transformació Social a Santa Coloma de Gramenet i Tarragona, reafirmant així el seu Compromís social i retornant al seu entorn alló que han rebut en benefici de totes i tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...