Un any més, Cabré Junqueras amb el Programa Vitamina 2023

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha tornat a rebre el suport de Cabré Junqueras, Serveis Funeraris, per al Programa Vitamina de lideratge ètic i transformació social.. En aquest any 2023, la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha tornat a rebre el suport de Cabré Junqueras, Serveis Funeraris, per […]

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha tornat a rebre el suport de Cabré Junqueras, Serveis Funeraris, per al Programa Vitamina de lideratge ètic i transformació social..

En aquest any 2023, la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha tornat a rebre el suport de Cabré Junqueras, Serveis Funeraris, per al Programa Vitamina de lideratge ètic i transformació social.

L’entitat Cabré Junqueras, Serveis Funeraris, està àmpliament assentada en els territoris del Maresme i el Vallés Oriental amb una àmplia història preocupant-se pel benestar dels seus habitants en els moments més difícils. Amb aquest esperit d’acompanyament i superació Cabré Junqueras dona suport al Programa Vitamina a MATARÓ per a facilitar les eines per a empoderar a joves d’entorns vulnerables per a convertir-se en líders ètics i motors de transformació social de les seves realitats.

El Programa de Lideratge ètic i transformació social Vitamina treballa per a capacitar a la joventut de barris en risc d’exclusió social i, en moments com l’actual, de tensió social i necessitat de gran esforç col·lectiu, fomentar la responsabilitat individual i lectiva dels joves ens sembla de màxima importància. Amb l’impuls del Coordinador del Programa Vitamina, Aron Alma, les i els joves experimenten individualment i en grup noves habilitats en lideratge ètic que faciliten el seu compromís amb elles i ells mateixos i amb la seva comunitat.

Aquest és el tercer any consecutiu de col·laboració entre Cabré Junqueras i la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per a garantir l’extensió del Programa Vitamina pel territori, en sinergia amb el Ajuntament de Mataró, AiELL Cerdanyola, Pla d’en Boet, Càritas interparroquial, SIS Rocafonda, IES els 5 Sènies, Centri Cívic Raval, Biblioteca Antoni Comas i Fundació Iluro. Aquest Programa va néixer en el barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs i cada any treballem per a obrir nous grups en nous territoris, com fem en Santa Coloma de Gramenet, Mataró, Tarragona i Cambrils, i així anar estenent els valors de lideratge ètic i transformació social.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU és una entitat que treballa a favor de la Pau donant compliment als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU (ODS), especialment l’objectiu núm. 4 –educació de qualitat, núm. 5 –igualtat de gènere- núm. 10 -reducció de les desigualtats-, núm. 16 -societats pacífiques i justes-, i núm. 17 – aliances per a aconseguir els ODS i aquest conveni confirma l’aliança entre empreses, organitzacions socials, joves i famílies per a avançar cap a un desenvolupament sostenible, equitatiu i sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...