Vitamina-t

Jornada de formació per a formadors del programa Vitamina T en República Dominicana en la que joves i formadors estan asseguts en taules formant un cercle

Formació de formadors

El programa de Formació de Formadors en lideratge ètic i transformació social prepara de forma presencial i intensiva i mitjançant assessorament continuat a impulsors que apliquin el Projecte Vitamina en els seus propis entorns.

Invertim en la joventut que canviarà el món.

Objectius:

  • Formar professionals de les àrees socials (com pedagogia, psicologia i educació social, entre d’altres) per facilitar la conducció de grups de joves, enfocada en lideratge ètic per a la transformació social, per tal de posar en valor els referents positius i implementar el programa Vitamina – Lideratge Ètic i Transformació Social.
  • Apoderar als i les participants a nivell personal, relacional i social perquè desenvolupin capacitats i coneixements necessaris per a l’aplicació del programa Vitamina – Lideratge Ètic i Transformació Social.
  • Potenciar a professionals motivats / es per a un canvi educatiu emocional, conductual, cognitiu i transcendent, tant per a si mateixos / es com per a la joventut i la comunitat.

Com treballem:

Creem conjuntament amb els socis del projecte local una xarxa de complicitat amb les entitats de la societat civil, alumnes, pares i institucions per llançar, desenvolupar i establir els projectes, en base a una metodologia propia de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU.

El programa Vitamina-T està dirigit a formadors, líders i educadors, que treballen o estan interessats en el treball amb grups de joves a partir de 14 anys. Es recomana realitzar la formació presencial en format intensiu.

S’ha realitzat el programa de Formació de Formadors en diverses localitats d’Espanya i República Dominicana.

LETS

Alumnes d’un dels cursos realitzats a Santo Domingo el juny de 2017.