Vitamina-t, Formació de formadors

Formació de formadors

El programa de Formació de Formadors en lideratge ètic i transformació social prepara de forma presencial i intensiva i mitjançant l'assessorament continuat a impulsors que apliquin el Programa Vitamina en els seus propis entorns.

El programa Vitamina-T està dirigit a formadors/es, líders i educadors/es, que treballin o estiguin interessats en el treball amb grupos de joves a partir de 13 anys. Es recomana realitzar la formació presencial en format intensiu.

 

LETS

Alumnes d'un dels cursos realizats a Santo Domingo el juliol de 2017.

Objectius:

  • Formar a professionales de las àrees socials (com pedagogia, psicologia i educació social, entre altres) per a facilitar la conducció de grups de joves, enfocada en el lideratge ètic per a la transformació social, amb la finalitat de posar en valor els referents positius i implementar el Programa Vitamina – Lideratge Ètic i Transformació Social.
  • Empoderar els i les participants a nivell personal, relacional i social per a que desenvolupin competències i coneixements necessaris per a la aplicació del Programa Vitamina – Lideratge Ètic i Transformació Social.
  • Potenciar a professionals motivats per a un canvio educatiu emocional, conductual, cognitiu i trascendent, tant per a si mateix com per a la joventut i la comunitat.
objectius de la formació de formadors Vitamina T

Com treballem:

Creem conjuntament amb els socis de el projecte una xarxa de complicitat amb entitats de la societat civil, alumnes, pares i institucions per Lanz, desenvolupar i Arrelament dels projectes, d’acord amb una metodologia pròpia de la Fundació Carta de la Pau Dirigida a l’ONU.

Comptem amb una formació específica i de continuada diferenciada en tres blocs bàsics:

  1. Formació de formadores / es per als futurs facilitadors de Vitamina en el projecte de destinació
  2. Seguiment per a la creació de grups Vitamina al territori designació i acompanyament durante cadascun dels 4 Eixos anuals
  3. Avaluació anual per a cada eix i avaluació global de el Programa.

Se ha realitzat el programa de Formació de Formadors en diverses localitats d’Espanya i República Dominicana.