Joves Vitamina amb ales dibuidxades com sorgint

Gràcies al Programa Vitamina oferim eines a joves d'entorns vulnerables per convertir-se en líders positius i motors de transformació social en els seus entorns més propers. Facilitem sessions setmanals d'una hora i mitja per a treballlar, de formar anual i durant 4 anys, les habititats emocionals, socials i competencials dels nois i noies, tant individuals com grupals. Possibilitem que es converteixin en líders dels seus propis destins.

GRÀCIES PER DONAR ALES AL JOVENT MÉS VULNERABLE

A través del Programa Vitamina acompanyem a joves de 13 a 17 anys en risc d’exclusió, per a que esdevinguin líders positius i motors de transformació, de la seva pròpia vida i dels seus entorns propers i vulnerables. Al llarg de 4 anys, facilitem sessions setmanals individuals i grupals d'una hora i mitja, treballant amb les i les nostres joves les habilitats emocionals, socials i competencials necessàries per a dissenyar un present i un futur ple d’oportunitats i d’il·lusió.

Des de l’any 2015, casi 300 joves en risc d'exclusió han participat a Vitamina, assolint meravelloses fites:

98% segueix amb èxit els estudis al llarg de tot el programa

90% compromés amb entitats i projectes socials

98% s'integra exitosament al món laboral

QUI EDUCA 1 LÍDER TRANSFORMA EL MÓN

El Programa Vitamina està compromès amb persones i col·lectius de barris en risc d’exclusió social, proposant un treball de fons i llarg recorregut amb l’objectiu de generar capital humà capaç de ser el motor del canvi social. Es tracta d’un Programa formatiu i de seguiment individual i grupal de 4 anys de duració durant el qual les i els joves dissenyen, planifiquen, organitzen i implementen en grup un projecte de transformació social en el seu entorn.