Els i les joves Vitamina lideren el seu present i futur

En aquest curs 2022-2023 del Programa Vitamina els grups VITAMINA han treballat diferents habilitats de lideratge ètic, des de l’autoconeixement, el lideratge de les seves relacions, el lideratge comunitari a través de projectes d’intervenció social i el lideratge aplicat a prendre consciència del seu present i futur. Pensar en el futur no sols té lloc […]

En aquest curs 2022-2023 del Programa Vitamina els grups VITAMINA han treballat diferents habilitats de lideratge ètic, des de l’autoconeixement, el lideratge de les seves relacions, el lideratge comunitari a través de projectes d’intervenció social i el lideratge aplicat a prendre consciència del seu present i futur. Pensar en el futur no sols té lloc en l’últim eix i any Vitamina.
Aquest mes de maig de 2023 hem comptat amb la sessió d’experts d’Anna Gassió i Xavier Prats, Presidenta i Director de l’empresa Tanatori del Litoral, que un curs més es reafirma com a aliança estreta per al programa. Van compartir sessió amb el Grup Vitamina de Sant Adrià del Besós, que se situa en l’institut IES Manuel Vázquez Montalbán i que actualment està en el segon eix del programa (eix relacional).
En aquesta sessió d’expert, Anna i Xavier van posar en el grup la seva experiència, les seves reflexions i emocions sobre el lideratge i el rellevant que és per al present i el futur. Les noies i nois van compartir les seves diferents idees de futur, els seus propòsits i pors. També les incerteses del futur, tan habituals a la seva edat; però també tan presents -i cada vegada més- en un entorn professional i vital canviant. Gràcies a Anna i Xavier, el grup va poder tenir com a referents a persones que han avançat en aquest camí cap al futur i poder-los retornar com es construeix davant les pors naturals que tenen, des d’una perspectiva femenina i masculina complementàries i inclusives.
Va ser una sessió compartida al costat de Jordi Palou-Loverdos, Director de la Fundació Carta de la Pau Dirigida a l’ONU i l’equip Vitamina, Arón, Carla i Deisy, agraïda per cadascun dels participants del programa que la van viure. L’any vinent els nois i noies estaran en el tercer eix preparant el seu projecte de transformació social i aquesta consciència de present i futur hauran d’emprar-la també per al futur de la seva comunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...