Ésser en Pau

Marta Serra participant a l'respai ésser en pau al mig d'una rotllana de cadires ocupades per altres participants

Ésser en pau, un espai per expressar, escoltar i harmonitzar la convivència

Ésser en pau, un espai per expressar, escoltar i harmonitzar la convivència entre persones, organitzacions i/o institucions, en diversos moments i contextos de conflictes socials i emergències socio-polítiques.

Et convidem al temps i l’espai Ésser en Pau: un espai per expressar, escoltar i harmonitzar la convivència

Un temps per interioritzar i exterioritzar experiències vitals relacionades amb:

  • a) el context social i polític que vivim a Catalunya/Espanya: Eep! Catalunya-España
  • b) la situació d’emergència global i local, i sobre les inquietuds que compartim en els dies que vivim i oportunitats de re-evolució a nivell individual i col·lectiu: Eep! Vida.
  • c) peticions específiques de grups de persones, organitzacions i/o institucions per a canalitzar situacions conflictives o necessitats de reenfocament de missió i/o projecte vital comunitari o d’organització

Una oportunitat per posar llum a les ombres individuals i col·lectives, per generar una ona de compassió i materialitzar l’harmonia.

Un espai de descans i d’activació, que prioritza les emocions i les expressions, més enllà de les idees.

Una proposta senzilla i poderosament transformadora, convidadora d’un nou paradigma

Com es desenvoluparà:

Aquest és un plantejament intergeneracional, per a persones majors de 16 anys

Es realitza a la seu de la Fundació carta de la Pau dirigida a l’ONU, a l’avinguda de Vallvidrera, 20, de Barcelona o en format online en el casos que no sigui possible la trobada presencial. Aquesta activitat és completament gratuïta però, com que disposem de places limitades, cal inscripció prèvia en els següents enllaços:

SUMA’T A AQUESTA ONA PACÍFICA

Ésser en Pau és constitueix així com un espai i un temps d’harmonia i diàleg alineat amb:

–         Els Objetius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU, com a promesa de “no deixar ningún enrera” i una crida universal per a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones gaudeixin de pau i prosperitat l’any 2030, i molt en especial l’objectiu 16 “Promoure societats justes, pacifiques i inclusives

Podeu consultar els Objectius de Desevolupament Sostenible de l’ONU 

–         La campanya global Jai Jagat « En marxa per la justícia i la pau » que posa de manifest que davant les crisis econòmiques, socials i ambientals actuals, hi ha un desig internacional de canvi profund en els nostres estils de vida, proposant-se com a objectiu aconseguir un món benèvol amb tothom, tot promovent el missatge central de Gandhi, principalment el de la no violència, com a estratègia de transformació global i com a forma de convivència.

Podeu consultar el Manifest Verd i Blanc “Sigues el canvi que vols veure al mon 

Aquest esdeveniment està alineat amb la Declaració Institucional d’Aipaz sobre la qüestió catalana.

SUMA’T A AQUESTA ONA PACÍFICA

Ésser en Pau és un espai d’escolta e intercanvi gratuït però si vols ajudar-nos a extendre aquesta ona pacífica pots col·laborar amb nosaltres.


 

Pots veure el document explicatiu del projecte aquí

Espai impulsat per: