Un Grup Vitamina que germina a l’eix Besós

Un dels moments importants per als nois i noies del Programa Vitamina és el seu primer any en el programa, en el qual es coneixen i es construeixen com a grup. Aquest curs 2022-2023 el Programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha format un nou grup en l’eix Besós. […]

Un dels moments importants per als nois i noies del Programa Vitamina és el seu primer any en el programa, en el qual es coneixen i es construeixen com a grup.
Aquest curs 2022-2023 el Programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha format un nou grup en l’eix Besós. Un grup de primer any -que treballa amb metodologia de grup l’eix personal- amb nois i noies de l’Institut Santa Maria dels Apòstols, institut IES La Mina i institut IES Barri Besós. Un grup proactiu que han treballat i gaudit sessió rere sessió i s’han conegut.
A més, en el seu primer any el Grup Besós ha tingut les seves primeres experiències de referents de lideratge personal i professional. En aquest mes de maig de 2023 han pogut gaudir d’una sessió d’expertes de la mà de Mª Àngels Capderrós i Anna Maria Comas, Presidenta i Directora de la Fundació Botet, respectivament. En aquesta sessió, els nois i noies van poder exposar els seus diferents pensaments, consciències i idees sobre el seu moment vital actual i el futur.
La presència i experiència de Mª Àngels i Anna va permetre als nois i noies a tenir a prop la realitat, a conèixer a referents significatius que els permetessin motivar-se cap als seus objectius, tant en els estudis, com en el que els agradaria fer i dedicar-se en un futur. Les sessions d’expert tenen el valor especial d’acostar referents i líders rellevants, -sobretot líders dones- que permeten als nois i noies poder generar els seus propis models de lideratge, al mateix temps que poden compartir les seves inquietuds i dubtes.
Agraïm a Mª Àngels i Anna Maria la seva proximitat i disposició, sens dubte una experiència significativa per als nois i noies. També a la Biblioteca Font de La Mina per facilitar l’espai en el qual compartim la sessió.
El grup Besós, un grup heterogeni i divers que reuneix nois i noies de diferents zones de Llatinoamèrica, el Pakistan i Espanya, començarà el pròxim curs el segon eix per a continuar treballant el lideratge ètic a nivell relacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...