Tractament de dades

Imatge de mans una sobre l'altra representan el treball en equip

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU; CIF: G62816889; Dir. Postal: Av. Vallvidrera núm. 20 (08017 Barcelona, ​​Espanya) Telèfon: + 34 682.37.64.12 Correu electrònic: lopd@cartadelapau.org

La Fundació es compromet a tractar les dades de conformitat amb el que estableix la normativa aplicable i, en particular, a tractar aquelles dades a les que tinguem accés aplicant les mesures tècniques i organitzatives apropiades per garantir un nivell de seguretat adequat, garantint en tot moment la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat al marcar la casella d’acceptació al final dels formularis.

Per exercitar aquests drets podeu dirigir a la direcció que se’t oferirà al moment de la recollida de les teves dades adjuntant còpia del teu DNI o document equivalent.

Fem servir Mailchimp com la nostra plataforma d’email màrqueting. Al fer clic en subscriure’s al newsletter, reconeix que la seva informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.