Reprenem l’escolta i expressió de qualitat amb l’Ésser en Pau

Aquest setembre hem iniciat nova temporada tant de l’Eep! Catalunya/Espanya com l’Eep! Pandèmia. Dues propostes que estan resultant un espai d’intercanvi molt productiu on a cada sessió ens endinsem per nous camins de descobriment de les nostres persones, col·lectius i les situacions que travessem.

Les experiències i situacions que travessem en els diferents conflictes a que vivim i patim poden suposar un trasbals per a les persones i el teixit social en el que estan immerses, tant a nivell local com global. Un trasbals que el fet de compartir en harmonia i des de la serenitat pot transformar i guarir. Això és el que pretenem oferir des de l’espai i temps Ésser en Pau (Eep!).

L’Eep! va iniciar-se el gener passat sobre la situació social i política de Catalunya_Espanya i a l’abril es va obrir també el dedicat a les situacions emergents amb la Pandèmia per la Covid-19. I aquest setembre hem iniciat amb entusiasme la segona temporada d’ambdues propostes.

Tant l’Eep! Catalunya/Espanya (que es realitza online el quart divendres de cada mes de 16h a 18h) com l’Eep! Pandèmia (que es realitza online el primer dimarts de cada mes de 17h a 19h) estan resultant un espai d’intercanvi molt productiu on a cada sessió ens endinsem per nous camins de descobriment de les nostres persones, col·lectius i les situacions que travessem.

Durant les primeres sessions d’aquesta nova temporada de l’Eep! hem pogut escoltar dubtes com “durant la pandèmia he trobat a faltar un espai amb diferents punts de vista, intergeneracional i amb no només experts” i també donar resposta a necessitats de diàleg “estic intentant buscar grups llunyans a mi on pugui dialogar de forma sincera perquè he vist que amb els meus amics no podem parlar d’aquest tema”.

L’Ésser en pau és una oportunitat per posar llum a les ombres individuals i col·lectives, per generar una ona de compassió i materialitzar l’harmonia, i cada una de les sessions que organitzem demostra la seva eficàcia, tant en el dia a dia com a nivell més profund, atorgant nous sentits a les experiències vitals viscudes. És per això que des de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU mantenim la determinació de preservar aquest espai com a part essencial de la nostra missió d’apoderar persones per pacificar entorns.

Si tu també vols participar en aquesta experiència transformadora pots apuntar-te gratuïtament a la sessió que més t’interessi en aquests enllaços:

Eep! Catalunya/Espanya

https://forms.gle/8ad7CAVjyLFgbW4U7

Eep! Pandèmia

https://forms.gle/wUB2TgTbiFTqRoCSA

Eep!, suma’t a aquesta onada pacífica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...