La Fundació Primavera Sound ofereix un taller d’expert al Programa Vitamina

El passat dimarts 21 de desembre la directora de la Fundació Primavera Sound va impartir un taller d’expert sobre lideratge femení i posada en marxa d’un projecte social per al Programa Vitama.

El passat dimarts 21 de desembre el Programa Vitamina va rebre la visita institucional de la Fundació Primavera Sound. En aquesta visita la directora de la Fundació Primavera Sound, Sra. Cristina Pujol, va impartir un taller d’expert sobre lideratge femení i posada en marxa d’un projecte social a una sessió de Tercer Eix del Grup Vitamina de Santa Coloma de Gramenet per tal d’animar les i els joves del grup.

La Fundació Primavera Sound va néixer l’octubre del 2021 amb la intenció de garantitzar el retorn al territori especialment el que beneficia a les i els joves i fent d’altaveu per als valors inherents al Festival Primavera Sound i que coincideixen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU. Donada aquesta voluntat de comprometre’s amb els valors de la joventut i l’agenda 2030, la directora de la Fundació Primavera Sound ha volgut realitzar un taller d’expert on mostrar la seva experiència com a líder d’un projecte de Transformació Social, animant al grup per a realitzar el seu propi projecte de Transformació Social durant aquest 3r eix del Programa Vitamina.

Vitamina és el programa de lideratge ètic i de transformació social compromès amb joves de col·lectius de barris marcats per l’exclusió perquè esdevinguin un motor del canvi social del seu entorn. Es tracta d’una formació vivencial grupal en habilitats emocionals i socials dirigides a joves d’entre 13 i 17 anys amb l’objectiu principal d’empoderar-los perquè es converteixin en referents positius i liderin processos de transformació social.

Des de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU treballem  a favor de la Pau, oferint propostes concretes que contribueixin a edificar la pau, proposant respostes a conflictes socials i desenvolupant oportunitats per a enfortir la convivència pacífica entre persones i comunitats. Fundada l’any 2002 a Barcelona, la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU compta, com a puntal de la seva  social transformadora a favor de la pau, amb el Programa  Vitamina.

La Fundació Primavera Sound i la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU estan explorant sinergies per aprofitar les seves coincidències en el treball dels valors de la joventut i la seva incidència en el territori, ja sigui en la seva implantació en el Barcelonès com en el recent aterratge de les dues entitats a Xile, unint forces en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU, en especial, el número 4 referent a l’ Educació de qualitat; el número 5 que treballala Igualtat de gènere; el número 10, relatiu a la Reducció de les desigualtats; el 16, sobre Societats pacífiques i justes; i el 17, que al·ludeix a les Aliances per assolir els ODS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...