Eep!, Un espai per donar pau a l’ésser en temps de COVID-19

L’Ésser en pau és una oportunitat per posar llum a les ombres individuals i col·lectives, per generar una ona de compassió i materialitzar l’harmonia, i durant cada una de les sessions que organitzem demostra la seva eficàcia. Constitueix noves oportunitats per transitar de la intel·ligència a la consciència

L’Eep!/Pandèmia es focalitza en l’expressió d’experiències vitals relacionades amb el confinament, visons relacionades amb les ombres individuals i col·lectives que posa de manifest la pandèmia, així com i les llums, aprenentatges i sinèrgies -existents i emergents- que cerquen canvis positius culturals, estructurals i personals en el present i el futur. Lògicament s’expressen no només angoixes personals i col·lectives sobre la situació que estem vivint i el futur incert sinó també les situacions de conflictes latents i conflictes que ja s’entreveuen cara al desconfinament i la situació post-Covid19, que pel que sembla no serà immediata.

L’Eep! / Catalunya-España es focalitza en l’expressió d’experiències vitals, més enllà d’idees i opinions, relacionades amb la situació social i política que vivim a Catalunya/España.

Durant aquestes edicions Eep! hem comptat, a cada una, entre 20 i 30 persones i hem pogut escoltar reflexions tan interessants com una de les nostres assistents a l’Eep! Pandèmia explicant que li semblava que “ … deixar que una persona mori sola és no cobrir totes les necessitats d’aquesta persona. Em sembla que són necessitats tan bàsiques de cobrir com seria el menjar i el beure i semblaria impossible que no es cobrissin aquestes…” o “ … com trobar l’equilibri entre la normativització creixent i rígida i la humanitat necessària en les nostres relacions? …”. També hem escoltat experiències tan a flor de pell com un dels participants a l’Eep! Catalunya/Espanya reconeixent que “… ens costa molt parlar d’aquest tema sense que pugi el to, quan ho podem baixar al nivell personal, ho podem rebaixar. Dialogar amb paraules està molt bé però hem d’aprendre a dialogar des de les emocions i que això ens permeti arribar a propostes creatives y solucions practicables.”

L’Ésser en pau és una oportunitat per posar llum a les ombres individuals i col·lectives, per generar una ona de compassió i materialitzar l’harmonia, i durant cada una de les sessions que organitzem demostra la seva eficàcia. Constitueix noves oportunitats per transitar de la intel·ligència a la consciència. És per això de des de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU estem orgullosos de comptar amb aquests espais i temps com a part essencial de la nostra missió d’apoderar persones per pacificar entorns.

Si tu també vols participar en aquesta experiència transformadora pots apuntar-te gratuïtament a la sessió que més t’interessi en aquests enllaços:

Eep! Catalunya/Espanya

https://forms.gle/UViJ6npUZ94NB3qQA

Eep! Pandèmia

https://forms.gle/zKLhVVyD7uAXFnAm6


SUMA’T A AQUESTA ONA PACÍFICA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...