Global Barcelona dona suport, un any més, al Programa Vitamina

El grup Global BCN destaca per el seu compromís de responsabilitat social corporativa i des de 2016 col·labora amb la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per millorar la inclusió de persones joves i famílies en risc d’exclusió social.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l‘ONU torna a rebre el suport de Global Barcelona per al seu Programa Vitamina, Lideratge Ètic i Transformació social.
El grup Global BCN destaca per el seu compromís de responsabilitat social corporativa i des de 2016 col·labora amb la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per millorar la inclusió de joves i famílies en risc d’exclusió social.
Vitamina és un programa de capacitació experiencial de 4 anys per a joves d’entre 14 i 18 anys de barris en risc d’exclusió social, sobre lideratge ètic i transformació social per convertir-se en referents positius i motors de canvi del seu entorn. Vitamina es desenvolupa a diferents territoris de Catalunya, com per exemple a La Mina, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona i Cambrils.
Global Barcelona ha renovat la seva aportació a la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per ampliar l’abast del Programa Vitamina, amb l’objectiu de recolzar a les persones en risc d’exclusió social i posant especial èmfasis en els processos de transformació impulsats per els joves i les joves.
Amb aquesta col·laboració es busca potenciar el creixement dels i les joves en totes les seves dimensions i desenvolupar el seu talent, fomentar i madurar la seva implicació i el compromís amb els seus entorns més immediats, com la família, l’escola i el barri, així com reduir l’absentisme escolar i potenciar l’èxit educatiu. L’educació en valors, el desenvolupament de coneixements i habilitats en lideratge ètic i resolució pacífica de conflictes, potenciar el paper de la dona com a líder i oferir una xarxa de relacions per promoure la transformació de l’entorn dels joves són les línies de treball principals del Programa Vitamina. La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU té com a objectiu empoderar persones per a pacificar entorns, sent el programa una de les seves línies bàsiques d’actuació.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...