Cabré Junqueras, Serveis Funeraris, dona suport al Programa Vitamina a Mataró

Enguany s’inicia la col·laboració de Cabré Junqueras amb els grups de Mataró Programa Vitamina per tal de garantir-ne la seva extensió per el territori

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l‘ONU ha aconseguit l’agost de 2021 rebre el suport de Cabré Junqueras, Serveis Funeraris, per als grups de Mataró del Programa Vitamina, per empoderar joves d’entorns vulnerables per esdevenir líders ètics i motors de transformació social de les seves realitats.

L’entitat Cabré Junqueras, Serveis Funeraris, està ampliament assentada als territoris del Maresme i el Vallés Oriental amb una àmplia història preocupant-se pel benestar dels seus habitants en els moments més difícils. Amb aquest esperit d’acompanyament i superació de moments complicats, Cabré Junqueras, recolza el Programa Vitamina.

El Programa de Lideratge ètic i transformació social Vitamina treballa per capacitar la joventut de barris en risc d’exclusió social i, en moments com l’actual, de tensió social i necessitat de gran esforç col·lectiu, fomentar la responsabilitat individual i col·lectiva dels i les joves ens sembla  de màxima importància.

Unir forces per estendre el lideratge ètic i la transformació social

Enguany s’inicia la col·laboració de Cabré Junqueras amb els grups de Mataró Programa Vitamina per tal de garantir-ne la seva extensió per el territori. El programa Vitamina va néixer al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs i any rere any s’ha anat estenent en el territori arribant a Santa Coloma de Gramenet, Mataró, Tarragona i Cambrils. I cada any treballem per obrir nous grups en nous territoris i així anar estenent els valors de lideratge ètic i transformació social.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU és una entitat que treballa a favor de la Pau, oferint propostes concretes que contribueixin a edificar la pau, proposant respostes a conflictes socials i desenvolupant oportunitats per a enfortir la convivència pacífica entre persones i comunitats. Fundada l’any 2002 a Barcelona, la Fundació compta amb el Programa de Lideratge ètic i transformació social, Vitamina, con a eina d’acció social per empoderar joves de barris en risc d’exclusió social, convertint-los en líders positius del seu entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...