Un any més, la Fundació Iluro dóna suport al Programa Vitamina

L’entitat aposta pel lideratge ètic i la transformació social dels joves de Mataró a través del Programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU.

La Fundació Iluro ha atorgat 35.000 euros a 7 projectes socials que treballen a Mataró i el Maresme per impulsar aquelles accions socials que tenen per objectiu ajudar a les persones en risc d’exclusió social i posant especial èmfasis a aquells que donen suport a les famílies atenent les seves necessitats bàsiques de salut, educació i alimentació.

En el cas de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, el projecte escollit és el Programa Vitamina, una formació experiencial de 4 anys que joves d’entre 14 i 18 anys de barris en risc d’exclusió social realitzen per aprendre sobre lideratge ètic i la transformació social per convertir-se en referents positius i motors de canvi del seu entorn. A la ciutat de Mataró, són 2 els grups Vitamina, un de 4rt any amb joves de l’Agrupació d’Entitats Gitanes dels Països Catalans i un de 2n any dels barris de Cerdanyola i Pla d’en Boet.

Per a la selecció dels beneficiaris, des de la Fundació Iluro s’ha valorat la qualitat de la intervenció, la utilitat social i el treball en xarxa així com també l’experiència en l’àmbit d’actuació de l’entitat i l’impacte que genera el projecte al territori.

En representació de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, a l’acte ha assistit el Director de l’entitat Jordi Palou-Loverdos qui, a més, ha signat el nou conveni d’ajut social amb el Sr. Albert Roy, representant de la Fundació Iluro, per poder seguir desenvolupant el Programa Vitamina a Mataró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...