La Carta de la Pau referent del projecte ICI

A partir d’aquest mes de gener la Fundació Carta de la Pau es converteix en l’entitat referent del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de Santa Coloma de Gramenet.

A partir d’aquest mes de gener la Fundació Carta de la Pau es converteix en l’entitat referent del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) dels barris de la Serra d’en Mena de Santa Coloma de Gramenet, el qual té com a principal objectiu millorar la convivència i la cohesió social als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa. La Carta de la Pau agafa el testimoni deixat per la Fundació Integramenet que des del 2014 fins a les acaballes d’aquest 2017 ha apuntalat el Projecte ICI.

La funció de l’entitat serà vertebrar les relacions entre els tècnics del projecte, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l’Obra Social “La Caixa”, promotors d’aquesta iniciativa. La Fundació Carta de la Pau coneix la realitat d’aquesta ciutat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona perquè des de l’any passat ja forma part del projecte ICI a través de l’aplicació del programa Vitamina-Lideratge Ètic i Transformació Social en aquests barris.

L’objectiu de la Fundació i de tots els agents implicats a la Programació Comunitària de la Serra d’en Mena és afrontar el repte d’acabar d’arrodonir i executar les accions proposades per aquests barris de Santa Coloma, en funció als tres eixos que s’han treballat des del darrer trimestre del 2016: comunitat educadora, convivència i cohesió social i barris saludables. Un programa que es presentarà en la tercera Trobada Comunitària de la Serra d’en Mena, prevista per al primer trimestre de 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...