El Postgrau en Cultura de la Pau, Cohesió Social i Diàleg Intercultural arriba a la seva 11a edició, estudis universitaris que s’iniciaran el proper 9 de novembre. En aquestes 10 edicions la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU junt amb la Universitat de Barcelona i IL3 han treballat per demostrar la importància de fomentar la pau i treballar per la cohesió social i el diàleg intercultural, amb una base teòrica sòlida i eines pràctiques i concretes per a la consecució dels seus fins.
La presentació online del dimecres 22 d’abril a les 16h és el moment òptim per descobrir de primera mà tot el que aquest curs pot oferir, conèixer els diferents professors amb projecció internacional i resoldre tots els possibles dubtes.
Aquest Postgrau vol donar eines pràctiques a totes aquelles persones que volen assumir reptes professionals i personals que requereixen comprendre la complexitat dels nostres contextos per millorar la convivència i la cohesió social des d’una visió interdisciplinària. És un curs 100% online, amb 3 sessions Masterclass (bé presencials, bé en streaming) on es donen continguts pràctics sobre mediació i resolució pacífica de conflictes, justícia transicional i diàlegs apreciatius.
En aquestes 10 edicions del Postgrau han passat per les seves classes estudiants provinents de més de 10 països, de quatre continents diferents, amb currículums molt variats com treball social, psicòlegs, comerç internacional, politòlegs, docents, advocats, educadors, mediadors en conflictes, filòsofs, cooperació internacional, activistes socials, antropòlegs, diversos professionals de les cures, entre d’altres.… La mitja de satisfacció dels estudiants respecte el Postgrau és d’un 5’45 sobre 6, on podem destacar que l’adequació del contingut amb el món professional és puntuada amb un 5,5 sobre 6 i la satisfacció amb la tasca docent rep un 5, 57 sobre 6.
Des de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU estem molt orgullosos de poder presentar aquest postgrau com a part essencial de la nostra missió d’apoderar persones per pacificar entorns, a través d’impulsar propostes de construcció de pau i convivència. Si aquest Postgrau tenia ple sentit fins ara, en aquests temps pren una inusitada rellevància en la situació de confinament que estem vivint: resulta més important que mai compartir coneixements i visions relacionades amb les ombres individuals i col·lectives que posa de manifest la pandèmia, així com i les llums, aprenentatges i sinèrgies -existents i emergents- que cerquen canvis positius culturals, estructural – personals i col.lectius- en el present i el futur, incloent també les situacions de conflictes latent i conflictes que ja s’entreveuen cara al de-confinament i la situació post-Covid19 . I volem convidar a totes i tots a participar el dimecres 22 d’abril a la presentació online de la 11a edició del Postgrau en Cultura de la Pau, Cohesió Social i Cultura de la Pau.
Vols asistir a la presentació del Postgrau?
Omple el formulari i t’enviarem la invitació a la presentació del curs 2020-2021.