La Fundació Iluro fa entrega del seu ajut al projecte Vitamina

El programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU va rebre  formalment el donatiu que aquest any ha tornat a otorgar-li la Fundació Iluro en un acte celebrat el 20 de febrer a la Casa Coll i Regàs de Mataró.

El programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU va rebre  formalment el donatiu que aquest any ha tornat a otorgar-li la Fundació Iluro en un acte celebrat el 20 de febrer a la Casa Coll i Regàs de Mataró.

La Fundació Iluro aposta per la millora social de Mataró i amb aquest objectiu enguany acompanya 11 projectes que treballen a favor de la integració de persones amb risc d’exclusió social. Amb aquesta donació La Fundació Iluro reconeix el poder de transformació social inherent al programa Vitamina.

El Programa Vitamina és un projecte de lideratge ètic i de transformació social compromès amb joves de col·lectius de barris marcats per l’exclusió perquè esdevinguin un motor del canvi social del seu entorn. Es tracta d’una formació vivencial en habilitats emocionals i socials dirigides a joves d’entre 13 i 17 anys amb l’objectiu principal d’apoderar-los perquè es converteixin en referents positius i liderin processos de transformació social.

A Mataró la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU treballa amb 2 grups amb 17 integrants en total. Aquests nois i noies reben una formació pràctica per convertir-se en líders positius de la seva comunitat i eines de transformació social. Aquest és el 4t any en que el programa Vitamina treballa amb la joventut de Mataró i durant aquests anys sempre ha comptat amb el suport de la Fundació Iluro, convertint-se en una mútua relació de reconeixement i confiança.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU és una entitat que treballa a favor de la Pau, oferint propostes concretes que contribueixin a edificar la pau, proposant respostes a conflictes socials i desenvolupant oportunitats per a enfortir la convivència pacífica entre persones i comunitats. Fundada l’any 2002 a Barcelona, la Fundació compta amb el programa Vitamina com a colofó del seu projecte d’acció social transformadora a favor de la pau dins la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...