Global Barcelona dona suport, un any més, al Programa Vitamina

El grup Global BCN destaca per el seu compromís de responsabilitat social corporativa i des de 2018 col·labora amb la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per millorar la inclusió de persones en risc d’exclusió socia

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l‘ONU torna a rebre el suport de Global Barcelona per al seu Programa Vitamina, Lideratge Ètic i Transformació social, especialment important en aquest any de Pandèmia on les actuacions son més difícils i els ajuts, més necessaris que mai.

Un acord a favor dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU

El grup Global BCN destaca per el seu compromís de responsabilitat social corporativa i des de 2018 col·labora amb la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per millorar la inclusió de persones en risc d’exclusió social. Un acord, on les dues entitats sumen dedicació i recursos per donar compliment als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU (ODS), en especial l’objectiu no. 4 educació de qualitat, no. 5 igualtat de gènere, no. 10 reducció de les desigualtats, no. 16 societats pacífiques i justes, i no. 17 aliances per assolir els ODS. Aliances per assolir els ODS com la que s’estableix entre la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU i Global BCN.

Vitamina és un programa de capacitació experiencial de 4 anys per a joves d’entre 14 i 18 anys de barris en risc d’exclusió social, sobre lideratge ètic i transformació social per convertir-se en referents positius i motors de canvi del seu entorn. El Programa Vitamina ja compta amb més de 6 anys de treball amb joves del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs i s’ha anat irradiant a altres barris amb risc d’exclusió social de sant Adrià del Besòs i d’altres ciutats com son Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona o Cambrils. Al llarg de tots aquests anys de treball el Programa Vitamina ha apoderat uns 300 joves i les seves famílies per ser motors de transformació social i llavors de pacificació d’entorns conflictius que pateixen greus situacions de desigualtats i injustícia social.

Global Barcelona ha fet una donació a la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per ampliar l’abast del Programa Vitamina, amb l’objectiu de recolzar a les persones en risc d’exclusió social i posant especial èmfasis en els processos de transformació impulsats per els joves i les joves. Gràcies al suport d’empreses com Global BCN la tasca del Programa Vitamina es pot continuar any a any i arribant cada cop a més joves.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU va néixer a Barcelona l’any 2002 amb la missió d’empoderar persones per a pacificar entorns i el Programa Vitamina ha esdevingut una eina clau per aconseguir aquesta missió de superació de conflictes i pacificació de societats.

Logo de Global BCN

Logo Fundació Carta de la Pau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...