La Fundació Iluro recolza, un any més, el programa Vitamina

El programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha tornat a rebre el suport la Fundació Iluro per empoderar joves de barris en risc d’exclusió de la ciutat per esdevenir líders ètics i motors de transformació social dels seus entorns.

El programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha tornat a rebre el suport la Fundació Iluro per empoderar joves de barris en risc d’exclusió de la ciutat per esdevenir líders ètics i motors de transformació social dels seus entorns

La Fundació Iluro pretén visibilitzar i dotar de recursos a les millors iniciatives que es duen a terme a Mataró i que busquen la millora de la qualitat de vida de col·lectius amb especials dificultats. Amb aquest objectiu enguany acompanya 12 projectes que treballen a favor de la integració de persones amb risc d’exclusió social.

Amb aquesta donació La Fundació Iluro reconeix el poder de transformació social inherent al programa Vitamina. Aquest programa és una formació vivencial de  4 anys de durada, dirigida a joves d’entre 13 i 17 anys.

A Mataró la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU treballa amb 2 grups amb 15 integrants en total. Aquests nois i noies reben una formació pràctica per convertir-se en líders positius de la seva comunitat i eines de transformació social. Aquest és el 5è any en que el programa Vitamina treballa amb la joventut de Mataró i durant aquests anys sempre ha comptat amb el suport de la Fundació Iluro, convertint-se en una mútua relació de reconeixement i confiança.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU és una entitat que treballa a favor de la Pau, oferint propostes concretes que contribueixin a edificar la pau, proposant respostes a conflictes socials i desenvolupant oportunitats per a enfortir la convivència pacífica entre persones i comunitats. Fundada l’any 2002 a Barcelona, la Fundació compta amb el programa Vitamina com a colofó del seu projecte d’acció social transformadora a favor de la pau dins la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...