Els Pirineus com a camí per al lideratge ètic

El programa Vitamina no ha pogut realitzar l’stage d’estiu que cada any organitza com a culminació del curs. No hem deixat , però, de buscar alternatives per poder posar en pràctica al llarg les eines assolides al llarg del curs i, per això, continuar fomentant el treball i la superació de les i els nostres joves amb l’assistència a la Transpirenaica Social Solidària

El programa Vitamina de lideratge ètic i transformació social sempre aposta per acompanyar els joves a superar-se i conèixer nous projectes. És des d’aquesta perspectiva d’ampliació d‘horitzons que portem 3 anys col·laborant amb la Transpirenaica Social Solidària, un projecte de transformació social a la muntanya per impulsar la inclusió social i el talent de joves en risc d’exclusió social.

Degut a les excepcionals mesures per prevenir el contagi del COVID-19 que s’han hagut de prendre aquest any, el programa Vitamina no ha pogut realitzar l’stage d’estiu que cada any organitza com a culminació del curs. No hem deixat , però, de buscar alternatives per poder posar en pràctica i treballar junts els continguts i eines de lideratge ètic i transformació social que s’han adquirit i desenvolupat al llarg del curs i per això continuar fomentant el treball i la superació de les i els nostres joves amb l’assistència a la Transpirenaica Social Solidària, encara que  adaptada a les noves exigències de seguretat i higiene que la pandèmia exigeix.

Tres noies del programa Vitamina han volgut viure durant aquest juliol la gran experiència que suposa una travessa pels Pirineus. Han caminat, s’han esforçat, han fet germanor i s’han superat, posant a prova les seves capacitats. Aquesta és una experiència transformadora que ha aconseguit mostrar a les joves tot el que poden aconseguir amb el seu esforç.

Estem especialment contents d’haver pogut comptar amb una exalumne del programa que ja havia participat en anteriors edicions de la Transpirenaica Social Solidària i que ha volgut tornar a viure l’experiència i aquest cop com a cap de grup i exercint de líder de l’equip de participants del programa Vitamina. És molt important per al programa Vitamina continuar vinculats amb els i les exalumnes mitjançant el Programa AlumniVITA, fomentant la seva implicació i servint de referents i models positius per a els nous participants.

El programa de Lideratge ètic i transformació social, Vitamina, és el projecte de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per empoderar joves de barris en risc d’exclusió social, convertir-los en líders positius del seu entorn.

Aquesta  activitat d’estiu ha estat possible gràcies al suport especial de Fundació Probitas i la Diputació de Girona.

Amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...