Taller experiencial per a pacificar la vida

El dissabte 30 d’abril de 9h a 14h es va realitzar el taller experiencial “La via del Salmó” per donar eines per encarar els conflictes de la vida i crear diàlegs de qualitat.

El dissabte 30 d’abril vàrem iniciar una nova branca de la formació en Cultura de Pau que ofereix la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU amb un taller experiencial de 5 hores basat en la teoria de la Via del Salmó que el mediador i facilitador de diàlegs, Jordi Palou-Loverdos, porta desenvolupant des de la publicació del llibre Com el salmó dins l’aigua l’any 2013.

El taller experiencial “La via del Salmó” es va realitzar el dissabte 30 de 9h a 14h a les instal·lacions de Irehom a Castellgalí. Un entorn contemplatiu que va permetre als assistents poder reflexionar sobre la realitat del conflicte i com afrontar-lo per poder convertir-lo en una Via mestra i a trobar la nostra unitat dins el tot circular de les aigües de la vida per poder generar des del cor diàlegs profunds i sincers que ajudin a pacificar les realitats dels nostres entorns.

En Jordi Palou-Loverdos, advocat i mediador internacional, i membre de Sunray Meditation Society; és director de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU i Vicepresident de Novact-Institut Internacional per a la noviolència activa. Porta des de 2013 creant la idea del cicle circular del salmó com a eina per ajudar a unir-se amb altres a escala mundial per transformar conflictes i violències. Gràcies a la conducció de la Iniciativa “Ésser en Pau” (Eep!) des de 2019 ha anat polint eines per facilitar diàlegs de qualitat que ha volgut compartir com a llavors per estendre l’harmonia en els nostres entorns.
El grup d’assistents al taller “La via de del Salmó” va quedar àmpliament satisfet de l’experiència viscuda però a més deixant-nos reflexions tan vigoritzants com “nosaltres som aquells qui esperàvem”, un cant a l’acció conscient des de la plenitud de cadascú de nosaltres acceptant les llums i les ombres del camí.

Aquest taller de consciència i diàleg suposa una nova branca en la formació que ofereix la Fundació Carta de la Pau dirigida a la ONU, que volem que tingui continuïtat en diferents sessions ja sigui en format presencial o online.

Des de la Fundació Carta de la Pau dirigida a la ONU tenim com a missió empoderar persones per a pacificar entorns i així ho treballem en les diferents formacions ofertes. Oferint les eines, les capacitats de gestió de conflictes i comunicació que els professionals i la societat actual requereix. Eines pràctiques per construir la Pau en el nostre dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...