Superació personal a través de l’escalada

El nois i noies del grup de Vitamina de Santa Coloma de Gramenet han participat a una sessió d’iniciació a l’escalada al Climbat Badalona.

El nois i noies del grup de Vitamina de Santa Coloma de Gramenet, que acaben d’iniciar el segon any d’aquest projecte basat en el lideratge ètic i la transformació social, han participat aquest dimecres, 29 de novembre, a una sessió d’iniciació a l’escalada al Climbat Badalona.

Aquesta activitat té com a objectiu que els joves adquireixin lideratge personal i en grup, esperit de superació, resiliència, esforç i coordinació física i mental. Valors que els adolescents assumeixen al mateix temps que fan activitat física, es diverteixen i gaudeixen d’una experiència nova per a ells.

A més, aquesta activitat també ajuda a cohesionar el grup, ja que nois i noies de Vitamina Santa Coloma, projecte realitzat sota el paraigües del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de l’Obra Social La Caixa, provenen de diverses entitats de la ciutat, com l’Associació de Joves Karate Can Peixauet, els Castellers Laietans de Gramenet, el Centre de Recursos Infantil i Juvenil Rellotge XXI, la Fundació Germina, la Fundació Intergramenet i l’Institut Terra Roja.

Aquesta mateixa activitat també la realitzaran d’aquí uns dies els joves del grup Vitamina de Mataró integrat per membres l’Associació Esportiva i Lleure Cerdanyola i el Club de Fútbol Pla d’en Boet, que  aquest octubre també han iniciat el segon any del programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...