Guia Didàctica: Construïm la pau


Autores: Marta Burguet, Mercè Sáiz, Amalia Valderrama, María Viñas
Edita: Fundació Carta de la Pau
Edició: Barcelona, 2006
Pàgines: 178


La Guia Didàctica Construïm la Pau ofereix fonaments on apuntalar l’educació per a la pau, perquè la construcció de la pau sigui sòlida i realista. Construïm la Pau és una petita contribució a la tasca ineludible de construir -entre tots- una societat més justa i en pau. Vol ser un instrument útil per a mestres, monitors, educadors, i totes aquelles persones que no només volen la pau, sinó que volen esforçar-se per construir-la en el seu entorn.

Hi trobareu una àmplia mostra d’activitats per treballar la construcció de la pau amb infants, adolescents i joves (de 3 a 18 anys). Són 80 propostes didàctiques que com un ventall, van desplegant els continguts de la Carta de la Pau dirigida a l’ONU, i són un bon instrument per treballar en profunditat valors i actituds en el marc de l’educació per a la pau.

Compra

Pot adquirir la Guia Didàctica (disponible en català i castellà) contactant amb la Secretaria de la Fundació. El preu és de 15 € per a la versió en paper i de 5 € per a la versió digital (pdf). L’enviament en paper es realitza per correu.