La interculturalitat i la convivència social del Programa Vitamina guanyen impuls

La Fundación Bancaria “la Caixa” col·labora amb el projecte per la seva labor d’intervenció social per a la millora de la convivència ciutadana.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU compta recentment amb una nova col·laboració que permetrà impulsar el Programa Vitamina. I és que la Fundación Bancaria “la Caixa” ha atorgat la subvenció Interculturalitat y Acció Social.

Aquesta ajuda, pensada per recolzar projectes de intervenció social per a la millora de la convivència ciutadana intercultural i la cohesió, ha apostat per la labor que el Programa Vitamina exerceix en comunitats en risc d’exclusió i vulnerabilitat social. Emmarcat en el Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials, la convocatòria Interculturalitat i Acció Social està ideada per reforçar iniciatives que treballin per millorar la qualitat de vida de les persones i la igualtat d’oportunitats.

En aquesta línia, el Programa Vitamina ha estat premiat per la seva labor de mediació i gestió de la diversitat social i cultural, per fomentar els valors de la convivència i promoure la participació i el desenvolupament comunitari.

Vitamina es defineix com un projecte de mentoria social que forma a joves en habilitats emocionals i socials perquè esdevinguin referents positius en els entorns on es desenvolupen. Un mèode de intervenció social que treballa les capacitats de lideratge ètic i que, en definitiva, promou una societat present i futura més justa i cohesionada.

Amb l’ajuda de la Fundación Bancaria “la Caixa”, el Programa Vitamina podrà continuar creixent i ajudar a fer créixer al nostre jovent en el camí de la transformació social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...