La FUNDACIÓ ILURO mostra el seu suport al programa Vitamina amb una visita institucional

El nostre projecte programa Vitamina va rebre el passat dimarts 4 de febrer la visita institucional de la Fundació Iluro, un dels patrocinadors a Mataró del projecte. En aquesta visita la directora de la Fundació Iluro, Sra. Marta Ibarz, i la secretària del patronat de la Fundació Iluro, Isabel Llaquet, van assistir a una sessió del projecte de Grup Vitamina per tal de conèixer i viure experiencialment el poder de transformació social de Vitamina.

El nostre projecte programa Vitamina va rebre el passat dimarts 4 de febrer la visita institucional de la Fundació Iluro, un dels patrocinadors a Mataró del projecte. En aquesta visita la directora de la Fundació Iluro, Sra. Marta Ibarz, i la secretària del patronat de la Fundació Iluro, Isabel Llaquet, van assistir a una sessió del projecte de Grup Vitamina per tal de conèixer i viure experiencialment el poder de transformació social de Vitamina. Jordi Palou-Loverdos, director i membre del Patronat la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, va acompanyar les representants de la Fundació Iluro, facilitant la seva visita i comunicació amb les i els participants, així com les facilitadores del Programa Vitamina.
Els i les joves del 3r Eix de Vitamina a Mataró, ja estaven al cas de que aquell dia rebríem aquesta rellevant visita institucional. La sessió setmanal realitzada a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró del 4 de febrer de 2020 va resultar una sessió molt especial. Es va desenvolupar en un to distés i en el que totes i tots els presents es van sentir molt a gust. La directora i patrona de la Fundació Iluro van voler saber de primera mà què és Vitamina per als participants i quins aprenentatges i beneficis té a les seves vides assistir a les sessions setmanals. Les i els joves van explicar les seves experiències i com de contents estan de participar al Programa. La comunicació va ser completament bidireccional, ja que elles també els hi van explicar anècdotes personals i van encoratjar a tots i totes a que seguissin endavant amb els seus somnis i desitjos de seguir estudiant i/o trobar feina, així com per encarar de la millor manera possible el seu projecte vital.
La Fundació Iluro aposta per la millora social de Mataró i amb aquest objectiu enguany és el 4t any en que el programa Vitamina treballa amb la joventut de Mataró. Aquest 2020 i per tercer any consecutiu el Programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU ha comptat amb el suport de la Fundació Iluro, convertint-se en una mútua relació de reconeixement i confiança.
La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU és una entitat que treballa a favor de la Pau, oferint propostes concretes que contribueixin a edificar la pau, proposant respostes a conflictes socials i desenvolupant oportunitats per a enfortir la convivència pacífica entre persones i comunitats. Fundada l’any 2002 a Barcelona, la Fundació compta amb el programa Vitamina com a colofó del seu projecte d’acció social transformadora a favor de la pau dins la nostra societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...