La Fundació Cottet-Mor dona suport al Programa Vitamina

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l‘ONU torna a rebre, per quart any consecutiu, el suport de la Fundació Cottet-Mor per al seu Programa Vitamina.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l‘ONU torna a rebre, per quart any consecutiu, el suport de la Fundació Cottet-Mor per al seu Programa Vitamina, per empoderar joves d’entorns vulnerables per esdevenir líders ètics i motors de transformació social de les seves realitats.

La Fundació Cottet- Mor té per objecte la prestació d’ajudes econòmiques a persones, entitats i col·lectius amb manques o insuficiències assistencials de qualsevol tipus, inspirant-se en els principis de la solidaritat humana o la caritat cristiana, amb aquest objectiu col·labora des de 2017 amb la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per ajudar a la millorar la qualitat de vida de la joventut de barris en risc d’exclusió social.

El Programa Vitamina es basa en el treball amb grups de joves que es qüestionin els seus interessos personals i socials, aprofitant aquesta motivació personal per impulsar que es converteixin en referents positius en els seus espais de desenvolupament vital. D’aquesta manera es facilita la construcció conjunta de processos de convivència i transformació social.

La Fundació Cottet-Mor recolza un any més a la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per ampliar l’abast del Programa Vitamina. El programa Vitamina va néixer al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs i any rere any s’ha anat estenent en el territori arribant a Santa Coloma de Gramenet, Mataró, Tarragona i Cambrils. Durant aquests anys més de 176 joves han cursat ja algun dels eixos del programa i 86 dels participants han aconseguit posar en marxa projectes de transformació social liderats per si mateixos.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU vol ajudar a construir la Pau del segle XXI generant projectes d’acció social en que les pròpies persones puguin capacitar-se per a millorar la seva situació, convivència i estructurar un pau sòlida i justa. El treball amb joves del Programa Vitamina esdevé la manera de generar pau en la societat del demà, donant eines al joves d’entorns conflictius per convertir-se en referents positius dels seus entorns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...