La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, subvencionada per a la celebració del seu 25è aniversari

La Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció per a la commemoració del 25è aniversari de l’entitat, celebrat durant el passat mes d’abril.

El passat 19 d’abril del 2019 la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU va celebrar 25 anys de tasca en la sensibilització i l’experiència sobre la cultura de la pau. I ara, ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona en relació a aquesta commemoració.

L’organisme ha otorgat a la Fundació una subvenció destinada a cobrir les despeses de l’acte que va tenir lloc al Paranimf de la Universitat de Barcelona i on van assistir unes 300 persones vinculades a l’entitat i als seus projectes.

Aquesta subvenció, pensada per a garantir activitats excepcionals o singulars i esdeveniments commemoratius, permetrà equilibrar la inversió de l’acte ja celebrat. Un acte pensat per a afavorir la trobada i cohesió social entre responsables polítics i tècnics municipals, per facilitar un espai experiencial a més de 100 joves i per potenciar els vincles entre les persones que participen i formen part de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...