La Diputació de Girona dona suport al VITAcampus 2021

La Diputació de Girona facilita, per tercer any consecutiu, les activitats d’estiu per a joves de barris en risc d’exclusió social del Programa Vitamina de Lideratge ètic i Transformació social.

La Diputació de Girona facilita, per tercer any consecutiu, les activitats d’estiu per a joves de barris en risc d’exclusió social del Programa Vitamina de Lideratge ètic i Transformació social.

Cada any el Programa Vitamina organitza un stage d’estiu, el VITAcampus, on les i els joves participants poden conviuen cinc dies en una casa en un entorn natural per poder posar en pràctica i treballar junts els continguts i eines de lideratge ètic i transformació social que han adquirit i desenvolupat al llarg del curs.

La Diputació Girona promociona l’accés a una educació de qualitat així com enforteix les activitats econòmiques del territori oferint subvencions per a la realització del VITAcampus a una casa de colònies del seu territori.

A través de descoberta de l’entorn, excursions, gimcanes i tallers de Team Building es treballa el lideratge ètic i la capacitat de transformació social al seu entorn. A més, s’impulsa la creació i enfortiment dels vincles de qualitat basats en la igualtat i el respecte, fomentant que els i les joves assoleixin noves experiències fora de la seva quotidianitat i ampliïn els seus cercles de coneixença.

Després de l’any d’activitats restringides per la Pandèmia que tots hem patit i especialment, la joventut, creiem important tornar a oferir a les i els joves la possibilitat de gaudir de la companyia, la natura i el vincle del VITAcampus, i, gràcies al suport de la Diputació de Girona, ho podrem fer possible.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU i la Diputació de Girona sumen dedicació i recursos per donar compliment als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU (ODS), en especial, el número 10, relatiu a la Reducció de les desigualtats; l’11, referent a Ciutats i comunitats sostenibles; el 16, sobre Societats pacífiques i justes; i el 17, que al·ludeix les Aliances per assolir els ODS.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU és una entitat que treballa a favor de la Pau, oferint propostes concretes que contribueixin a edificar la pau, proposant respostes a conflictes socials i desenvolupant oportunitats per a enfortir la convivència pacífica entre persones i comunitats. Fundada l’any 2002 a Barcelona, la Fundació compta amb el Programa de Lideratge ètic i transformació social, Vitamina, con a eina d’acció social per empoderar joves de barris en risc d’exclusió social, convertint-los en líders positius del seu entorn.

infografia sobre el compliment d'ODS

Amb el suport de:

Escudo de la diputación de Girona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...