Treballem amb joves de barris en risc d'exclusió social per a que tinguin la veu i els valors necessaris per a convertir-se en líders positius dels seus entorns.

JOVES AMB VEU, JOVES AMB VALORS, JOVES AMB VITAMINA

Des de Vitamina hem acompanyat més de 200 joves en risc d'exclusió social i actualment estem formant més de 80 joves i les seves famílies per empoderar-se i transformar els seus entorns més inmediats, SENSE CAP COST per a les persones usuàries.

Cada any ens esforcem per poder arribar al màxim nombre possible de joves però necessitem del teu suport econòmic per a poder-ho fer.

Pel curs 2021/2022 hem iniciat 8 GRUPS VITAMINA ... i ens hem proposat iniciar dos grups nous de joves que podrien aprofitar les capacitacions per canviar els seu present i futur.

DONA VITAMINA

Necessitem 3600€ per poder oferir cada un dels cursos Vitamina, amb sessions setmanals d'una hora i mitja de treball en grup, tallers d'especialista i sortides d'impacte, on anar trobant les eines que necessiten per ser el referent positiu del seu entorn.

El Programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU empodera joves en risc d'exclusió social per ser líders ètics i motors de la transformació social que necessitem