Els joves de Vitamina treballen la convivència

23 joves del projecte Vitamina s’han unit aquest mes de juny en un stage per treballar valors com la convivència, el treball en equip i el respecte.

Després d’un curs de treball intensiu en els seus respectius grups, 23 joves del projecte Vitamina – Lideratge Ètic i Transformació Social s’han unit la darrera setmana de juny en un stage per treballar valors com la convivència, el treball en equip i el respecte.

Arribats de Santa Coloma de Gramenet, Mataró i La Mina, els joves de 13 a 17 anys, han conviscut durant cinc dies – del 26 al 30 de juny- al Mas Franch, un projecte de transformació ecològic i social ubicat a Sant Feliu de Pallerols (La Garrotxa).

En aquest espai, acompanyats de les coordinadores del projecte Vitamina i de voluntaris de la Fundació Carta de la Pau, els joves han fet rutes amb bicicleta, han visitat el Gorg del Molí dels Murris i de Santa Margarida, gimcanes aquàtiques, cinefòrums, jocs de nit, sessions de teatre social i un taller de karate i defensa personal, impartit per Lee Redondo, de l’Associació Juvenil de Karate Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet.

Amb totes aquestes activitats els joves de Vitamina – projecte que compte amb el suport de la Diputació de Barcelona i del’Obra Social “La Caixa”– han incidit amb aquells valors que ja treballen durant el curs en les trobades i dinàmiques setmanals: la importància de saber guanya i perdre, l’èxit i el fracàs, adaptar-se al medi, el respecte, el treball en equip, vèncer les pors, adaptar i valorar el medi i generar reflexions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...