La Fundació Josep Botet dona suport al Programa Vitamina

La Fundació Josep Botet col·labora des de 2016 amb la Fundació per ajudar a la millora de la convivència en entorns conflictius

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l‘ONU torna a rebre el suport de la Fundació Josep Botet per al seu Programa Vitamina, Lideratge Ètic i Transformació social.

La Fundació Josep Botet va ser creada a nivell familiar amb la missió de recolzar altres entitats que disposin d’estructura i projectes d’intervenció en funcionament i des de 2016 col·labora amb la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per ajudar a la millora de la convivència en entorns conflictius.

Vitamina és un programa de capacitació experiencial de 4 anys per a joves d’entre 14 i 18 anys de barris en risc d’exclusió social, sobre lideratge ètic i transformació social per convertir-se en referents positius i motors de canvi del seu entorn. Vitamina es desenvolupa a diferents territoris de Catalunya, com per exemple a Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona i Cambrils.

La Fundació Josep Botet ha fet una donació a la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per ampliar l’abast del Programa Vitamina, amb l’objectiu de potenciar el creixement dels i les joves en totes les seves dimensions i desenvolupar el seu talent, fomentar i madurar la seva implicació i el compromís amb els seus entorns més immediats, com la família, l’escola i el barri, així com reduir l’absentisme escolar i potenciar l’èxit educatiu.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU és una entitat que treballa a favor de la Pau, donant propostes concretes que contribueixin a edificar la pau, proposant respostes a conflictes socials i desenvolupant oportunitats per a enfortir la convivència pacífica entre persones i comunitats. Fundada l’any 2002 a Barcelona, la Fundació compta amb el programa Vitamina com a colofó del seu projecte d’acció social transformadora a favor de la pau dins la nostra societat.

Logo Fundació Josep Botet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...