Els valors del lideratge ètic i la música s’entrellacen a la trobada entre VITAMINA i VOZES

Més d’un centenar de joves participen en la jornada conjunta del Programa Vitamina i de l’Orquestra Simfònica VOZES amb motiu del 25è aniversari de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU.

El proper 29 d’abril es celebrarà el 25è aniversari de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, un acte en el qual es vol compartir les múltiples contribucions realitzades per innumerables persones vinculades a la Fundació al llarg d’aquests 25 anys i orientades a la construcció de la pau al segle XXI. Com a part de la celebració, la Fundació Privada Vozes participarà amb la seva jove Orquestra Simfònica interpretant un repertori inspirat en la pau sota el títol “25 anys projectant i oferint pau”.

És per aquest motiu que, el passat 13 d’abril, els i les joves del Programa Vitamina i de l’Orquestra Simfònica VOZES es van trobar en una jornada organitzada entre les dues entitats dedicada a l’intercanvi dels valors dels dos projectes fonamentats, concretament, en el lideratge ètic i la transformació social per una banda i, per l’altra, en la música.

La jornada es va desenvolupar al llarg del matí, primer per separat, perquè cada grup de joves pogués preparar l’intercanvi entre els joves, i, posteriorment, es va produir l’esperada trobada entre més de cent joves d’ambdues entitats. L’objectiu era que els joves es coneguessin i compartissin experiències dels projectes d’acció social als quals pertanyen ja que, a l’acte del 25è aniversari de la Fundació Carta de la Pau, s’intercanviaran també missatges entre els uns i els altres com a simbolisme de la col·laboració i la voluntat del treball conjunt per la pau, especialment de la joventut. A més, l’Orquestra va realitzar un assaig general de les peces que interpretarà en l’acte.

Volem agrair la implicació i l’esforç tant dels responsables de la Fundació Privada Vozes i de l’Orquestra Simfònica Vozes, en especial del seu fundador i President de Músics per la Pau, Pablo González, de la seva directora general Susana Serrano i tot el seu equip, així  com dels joves de l’Orquestra Simfònica Vozes en aquest intercanvi i la seva participació en una celebració tan important per la nostra entitat.

Aquesta trobada ha estat possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona en el co-finançament de la commemoració del 25è aniversari de la Carta de la Pau dirigida a l’ONU.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...