El Programa Vitamina rep el suport de Tanatori Litoral

El 21 de Febrer es va fer l’acte formal de la signatura de conveni entre la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU i Tanatori del Litoral.

Tanatori del Litoral dona suport al programa Vitamina de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU amb un nou any de col·laboració. El febrer de 2022 s’ha signat per segon any consecutiu el conveni entre Tanatori Litoral i la Fundació per dotar econòmicament el grup de l’Eix Personal (1er any) del Programa Vitamina de Sant Adrià de Besòs.

El 21 de Febrer es va fer l’acte formal de la signatura de conveni entre la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU i Tanatori del Litoral. La directora, Anna Gassió, i el Gerent, Xavier Prats, de Tanatori del Litoral, van trobar-se amb el nostre director, Jordi Palou-Loverdos, i la técnica coordinadora de projectes, Clàudia Salas, per deixar constància formal de la nova col·laboració entre les dues entitats.

Tanatori Litoral destaca per una forta implicació social amb les famílies en els moments difícils i una vocació de contribució a la societat, i és per això que ofereix el seu suport al Programa Vitamina de Lideratge ètic i Transformació social que treballa amb joves de barris en risc d’exclusió social. El Tanatori del Litoral i la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU van establir el 2021 un acord sinèrgic i enguany ambdues continuen sumant dedicació i recursos per aconseguir que els joves d’entorns vulnerables tinguin accés a la formació del Programa Vitamina per esdevenir líders ètics i motors de transformació social. Aquest conveni es una nova concreció i plasmació de l nostre compromís compartit per la implementació dels ODS, en especial el núm. 4 referent a l’educació de qualitat, el núm. 5 sobre la igualtat de gènere, el núm. 10 que fa referència a la reducció de les desigualtats, el núm. 16 sobre pau, justícia i institucions sòlides i el núm. 17 referent a les aliances per aconseguir els objectius.

El programa Vitamina va néixer al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs i any rere any s’ha anat estenent en el territori. Durant el curs 2020-2021 el Programa Vitamina va intervenir en 83 joves, realitzant 232 sessions de treball grupal. Aquest any curs tenim 9 grups de joves, 2 grups a Tarragona, 2 grups a Cambrils, 2 grups a Santa Coloma de Gramenet, 2 grups a Mataró i el grup de Sant Adrià de Besòs que finància el Tanatori del Litoral.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU va néixer a Barcelona l’any 2002 amb la missió d’apoderar persones per a pacificar entorns i el Programa Vitamina ha esdevingut una eina clau per aconseguir aquesta missió de superació de conflictes i pacificació de societats. Amb el suport d’institucions públiques i empreses privades cada any aconseguim portar endavant projectes concrets de pacificació i esdevenir una entitat sostenible i perdurable.

personañ davant la seu del tanatori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...