El projecte ICI realitza el Diagnòstic Ràpid Participatiu de la Serra d’en Mena

Durant aquest mes de juliol el projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural ha dut a terme el Diagnòstic Ràpid Participatiu de la Serra d’en Mena.

Arran de l’actual crisi sanitària provocada per la Covid-19, el nostre projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de Serra Mena de Santa Coloma de Gramenet va detectar la necessitat de fer una primera valoració de l’impacte de la pandèmia en els barris de la zona sud de Santa Coloma per tal de poder traçar futurs plans d’actuació.

El Projecte ICI té per objectiu principal millorar la convivència i la cohesió social dels barris de Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa de la ciutat. El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) és un projecte de l’Obra Social ‘La Caixa’ que desenvolupa conjuntament amb l’administració pública (local, autonòmica i estatal) ajuntaments i entitats socials de diferents barris i ciutats, amb l’objectiu principal de millorar la convivència i la cohesió social d’aquests territoris. La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU gestiona el projecte ICI de Santa Coloma de Gramenet des de 2017.

Durant aquest mes de juliol s’ha dut a terme el Diagnòstic Ràpid Participatiu de la Serra d’en Mena. En la seva elaboració han participar un total de 66 persones, entre professionals de l’administració pública, del tercer sector i referents de la ciutadania.

Podeu accedir a tota la informació del projecte al següent enllaç.

UNA COMUNITAT A L’ALÇADA DELS REPTES DE LA PANDÈMIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...