Concert solidari Notes per la Pau: som-hi!!!

Notes per la Pau és un concert solidari que celebrarem a l’Auditori del Conservatori del Liceu i on confiem reunir 400 persones implicades en la creació de pau per celebrar els petits i grans gestos que dia a dia, i persona a persona, despleguem per crear societats més justes i pacífiques.

El proper dimarts 4 d’octubre de 2022 impulsem la celebració del concert solidari “Notes per la Pau” en coorganització amb la Fundació Conservatori del Liceu. És sempre important trobar-se però en els moments que estem vivint, arrossegant una crisi econòmica. social i ètica severa, amb una situació de pandèmia que ha derivat en sindèmia, aprofundint les desigualtats i injustícies socials preexistents i amb la proliferació de violències i guerres, fins i tot amb guerra directa a Europa, entre Rússia i Ucraïna, i amb un augment pervers de la despesa militar quan hi ha tantes necessitats individuals, col·lectives i globals que satisfer, fa més necessari que mai que unim les nostres ments, els nostres cors i la nostra energia per facilitar espais i temps d’harmonia i de pau.

Notes per la Pau és un concert solidari que celebrarem a l’Auditori del Conservatori del Liceu i on confiem reunir 400 persones implicades en la creació de pau per celebrar els petits i grans gestos que dia a dia, i persona a persona, despleguem per crear societats més justes i pacífiques.

Aquest concert alineat amb els ODS nº 16 i 17 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU i, en especial, la promoció de societats pacífiques i inclusives, comptarà amb la música interpretada pel pianista Jordi Querol, exalumne del Conservatori de Música del Liceu i Màster al New England Conservatory of Music de Boston i arquitecte, pintor i escriptor. Així com també dels alumnes del conservatori Pol Requena, Alexis P. Arrúa i Ariadna Rognoni. A més a més en l’acte també podrem gaudir del Rap “Vitamina per la pau: Injustícies o carícies” creat pels i les joves del Programa Vitamina i una dansa urbana creada per Clara Vico i Anastasia Topor, dues de les participants al Programa Vitamina. I també comptarem amb els testimonis destacats dels AlumniVITA.

Gràcies a la col·laboració de la Fundació Conservatori del Liceu i del pianista Jordi Querol podem organitzar aquest concert solidari que ens donarà l’energia necessària per seguir apaivagant els conflictes i, sobre tot, les violències, amb notes de pau, aportant condicions harmòniques que pacifiquen espais i temps.

Totes les entrades venudes serviran per finançar els projectes de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU en la seva missió d’empoderar persones per a pacificar entorns. Amb més de 25 anys d’història liderant accions de pau directes en les nostres societats, des de la Fundació volem continuar aportant les nostres notes de pau amb el Programa Vitamina, el processos de pau Èsser en Pau, el Postgrau en Cultura de Pau i Transformació Social, el Pla de Transformació comunitària, les Audiències Memorials per reparar el succeït durant la Guerra Civil i la Dictadura franquista i molt més. Hi posem tota la nostra energia i entusiasme. T’hi esperem!

 

Logo Fundació Carta de la pau dirigida a l'onu

Compra ara la teva entrada

Pots consultar el programa complet del concert en el següent enllaç:

https://cartadelapaz.org/wp-content/uploads/2022/09/Programa-concert-Web.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...