Alumnes satisfets amb el Postgrau en Cultura de la Pau

La 10a edició del Postgrau en Cultura de la Pau ha obtingut una valoració mitja de 9,3 en l’enquesta de valoració als postgraduats.

Els alumnes del Postgrau en Cultura de la Pau, Cohesió social i Diàleg Intercultural: Aplicacions pràctiques del curs 2019-2020 han puntuat el curs recent finalitzat amb una valoració global de 9,3 sobre 10.

El curs 2019-2020 va ser la 10a edició del Postgrau en Cultura de la Pau que organitza la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU en conveni amb la Universitat de Barcelona i l’Institut d’Estudis Continus IL-3 i un cop més l’enquesta de satisfacció demostra que els participants en aquests estudis sobre aplicacions pràctiques per treballar la pau estan molt satisfets amb el postgrau.

Els alumnes valoren especialment bé la tasca docent duta a terme pel professorat del curs, puntuant-la amb un 9,8 sobre 10. Exactament la mateixa puntuació que obté la percepció que aquests estudis els aporten nous coneixements, precisos i actualitzats.

Des de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU estem molt orgullosos de poder comptar amb un Postgrau que dona eines concretes i factibles per treballar per la pau i que així sigui reconegut per tots aquells que hi participen. Tant els tutors, com els professors, coordinadors, assistents i equip d’administració que porta a terme el Postgrau en Cultura de la Pau, Cohesió social i Diàleg Intercultural: Aplicacions pràctiques s’esforcen dia a dia i curs a curs en treballar per donar el millor de si mateixos i no hi ha millor recompensa per aquesta feina ben feta que veure la satisfacció dels alumnes.

El novembre de 2020 ha començat ja la 11a edició d’aquest títol oficial universitari impartit 100% online amb les mateixes ganes de continuar donant eines pràctiques per treballar per la pau en el món complex i hiperconnectat en el que ens trobem immersos.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU compta amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona i l’Institut d’Estudis Continus IL-3 per portar a terme aquest Postgrau universitari oficial que esdevé una eina clau en la missió de l’entitat d’empoderar persones per a pacificar entorns.

infografia de la encuesta de valoración a los postgraduados del título universitario en Cultura de la paz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...