Iniciem un nou curs de formacions per la Pau

Arrenquem el curs de formacions en cultura de Pau amb l’inici del mòdul universitari “Justícia transicional, transformació pacífica de conflictes i violències”.

El 22 novembre de 2021 donem l’inici al curs 2021-2022 de les formacions en Cultura de Pau que ja fa més de 10 anys organitza la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU amb la certificació de Universitat de Barcelona i l’Institut de Formació Contínua Il-3.

Enguany arrenquem el curs amb l’inici del mòdul universitari “Justícia transicional, transformació pacífica de conflictes i violències”. Uns estudis que volen aprofundir en els continguts epistemològics bàsics de la cultura de pau, el diàleg intercultural, la mediació i resolució pacífica de conflictes i la convivència social. Així com dotar als participants de les eines teòriques i pràctiques necessàries per superar aquests ressentiments, tant a nivell individual com col·lectiu. El mòdul pretén analitzar la funció de la memòria històrica en la construcció de la pau i la convivència social. També introdueix als participants en els fonaments filosòfics de la pau, la convivència i la diversitat. A la vegada que Explora el rol que juguen els ressentiments històrics en els processos de pau i de diàleg intercultural.

Aquest és el primer curs en que es poden cursar els diferents mòduls que comprenen en el tronc del Postgrau en Cultura de Pau i Transformació social: Aplicacions pràctiques de manera autònoma, així com si es cursen tots els mòduls al llarg de dos anys acabar aconseguint el títol de Postgrau.

El 22 de novembre s’inicia el mòdul “Justícia transicional, transformació pacífica de conflictes i violències” amb la master class del tutor del curs i mediador internacional, Jordi Palou-Loverdos, sobre “Cultura de pau, justícia transicional, mediació i transformació de conflictes”. Aquest mòdul universitari dura fins el mes de març quan s’iniciarà el mòdul “Identitat, convivència i mediació intercultural” que ja té les matriculacions obertes. Per finalitzar de juny a octubre amb la realització del mòdul “Construcció de diàlegs, cohesió social i pràctiques democràtiques”.

Després de més de 10 anys impartint formacions en Cultura de Pau la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU vol continuar encarant els reptes de construcció de la pau donant eines a totes les persones que treballen dia a dia per una societat més justa, inclusiva i pacífica.

Amb la certificació de:

Logo del Institut de formació contínua IL3 Unioversitat de Barcelona

Logo Universitat de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...