La Fundació Probitas facilita el VITAcampus 2021

La Fundació Probitas treballa amb la finalitat de contribuir a mitigar els efectes de la pobresa i de l’exclusió social i a millorar, i amb aquest objectiu recolza el Programa Vitamina en la realització de les seves activitats d’estiu.

La Fundació Probitas recolza, un any més, les activitats d’estiu del Programa Vitamina de Lideratge ètic i Transformació social per a joves de barris en risc d’exclusió social.

Cada any el Programa Vitamina aprofita les vacances d’estiu per organitzar activitats on les i els participants poden conviure, posar en pràctica i treballar junts els continguts i eines de lideratge ètic i transformació social que han adquirit i desenvolupat al llarg del curs. El VITAcampus s’organitza en format Stage d’Estiu de capacitació intensiva durant cinc dies amb pernocta en una casa en un entorn natural.

La Fundació Probitas treballa amb la finalitat de contribuir a mitigar els efectes de la pobresa i de l’exclusió social i a millorar, així, la qualitat de vida de les persones en l’esfera global, i amb aquest objectiu recolza el Programa Vitamina en la realització de les seves activitats d’estiu des de fa 3 anys.

El juliol 2020 degut a les mesures especials de prevenció front el Covid 19, vàrem optar per realitzar activitats diürnes per cada un dels grups per separat, però aquest any creiem important tornar a oferir a les i els joves la possibilitat de gaudir de la companyia, la natura i el vincle del VITAcampus, i gràcies al suport de la Fundació Probitas ho podrem fer possible.

Durant els  cinc dies de durada del VITAcampus, a través de diverses activitats com excursions, descobriment de l’entorn, gimcanes, tallers Outdoor i de Team Building, esport i aprenentatge es treballa amb el Training Group el lideratge ètic i la capacitat dels participants per aplicar la transformació social al seu entorn. A més, s’impulsa la creació i enfortiment dels vincles de qualitat basats en la igualtat i el respecte, fomentant que els i les joves treballin fora de la seva zona de confort, no només a nivell de territori, sinó també a nivell relacional, coneixent i interactuant amb persones noves. Unes qüestions que després del confinament viscut ens semblen més importants que mai per al desenvolupament de les i els joves.

El Programa de Lideratge ètic i transformació social, Vitamina, és el projecte de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU per empoderar joves de barris en risc d’exclusió social, convertint-los en líders positius del seu entorn.

Logo de la Fundación Probitas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Captcha loading...