Notícies

Inici del curs Vitamina 2020-2021

10 de novembre de 2020

El passat 19 d’octubre vàrem començar amb les sessions de grups Vitamina per al curs 2020-2021, tant dels grups de joves que continuen el programa iniciat en cursos anteriors com de grups nous que fan aquest any la seva incorporació.

Notícies

Reprenem l’escolta i expressió de qualitat amb l’Ésser en Pau

9 d'octubre de 2020

Aquest setembre hem iniciat nova temporada tant de l’Eep! Catalunya/Espanya com l’Eep! Pandèmia. Dues propostes que estan resultant un espai d’intercanvi molt productiu on a cada sessió ens endinsem per nous camins de descobriment de les nostres persones, col·lectius i les situacions que travessem.

Notícies

Una reflexió d’expert sobre el diàleg

17 de setembre de 2020

El dia 17 de juliol d’enguany l’ICIP va convidar al director de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU, Jordi Palou Loverdos, a fer una nova sessió d’experts i donar a conèixer diverses  experiències nacionals i internacionals de diàleg que ha impulsat a diferents nivells.

Notícies

La 11a edició del Postgrau en Cultura de la Pau a punt per començar

3 de setembre de 2020

El proper 9 de novembre comença la 11a edició del Postgrau en Cultura de la Pau, Cohesió Social i Diàleg Intercultural, una edició que recull els 10 anys d’experiència d’educació online universitària i s’estableix com un valor segur per aprofundir en les eines necessàries per treballar per la Pau en el moment actual.

Notícies

Els Pirineus com a camí per al lideratge ètic

30 d'agost de 2020

El programa Vitamina no ha pogut realitzar l’stage d’estiu que cada any organitza com a culminació del curs. No hem deixat , però, de buscar alternatives per poder posar en pràctica al llarg les eines assolides al llarg del curs i, per això, continuar fomentant el treball i la superació de les i els nostres joves amb l’assistència a la Transpirenaica Social Solidària